Forside
Kom og vær med i nyt fællesskab for alle aldre - Linedance PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Søndag, 27. august 2017 10:23



Nyt "fælleskabs-arrangement" i Vestermose med Linedance som omdrejningspunkt i efteråret på tværs af generationer, der har lyst til at røre sig lidt med et smil på læben og tilbringe tid i godt selskab.


Lokalrådet arbejder sammen med idrætsforeningen (Vestermose IF) på at få de sidste detaljer for arrangementet på plads.
Det løber af stablen i efteråret 2017 med start midt i september og afslutning i november.
Dette er muliggjort af, at lokalrådet har fået del i en pulje til brug for forebyggelse af ensomhed i kommunens landdistrikter.
Der vil blive tale om 4-6 hverdagsaftenener (fra 17 til ca. 18:30) i løbet af efteråret, hvor børn og voksne i alle aldre med instruktør skal danse sammen og efterfølgende spiser et let måltid mad, så ingen behøver at gå sultne hjem. Det koster ikke noget at deltage.

Vi mødes på Vestermose Natur- og Idrætsfriskole og alle er velkomne uanset erfaring med linedance.
I linedance har man ikke en dansepartner og der er ikke krav om særligt udstyr.
Formålet er, at vi skal have det sjovt og forhåbentligt også danne nye bekendtskaber på kryds og tværs.

Har du ikke selv mulighed for at komme til og fra skolen, er det planen, at vi sørger for gratis transport, men det kræver selvfølgelig tilmelding.

Du behøver ikke at komme hver gang for at deltage, og du kan være med i dansen, så meget som du er i stand til, men fra gang til gang er tilmelding til spisningen nødvendig, så vi har mad nok til alle.

Når de nærmere detaljer er på plads annoncerer vi arrangementet i de lokale gratisaviser og på Facebook (samt www.vestermose.net). Du kan også kontakte Kirsten Krag eller Anja Krag nu. Så kan vi sørge for, at du får tilsendt en endelig invitation direkte.
Hvis dette har vakt din interesse, og har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte Kirsten Krag (2623 4015 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. ) eller Anja Krag (2764 6046 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. )

Ref.: Ovennævnte er lånt fra "Lokalbladet for Vestermose nr. 3 September 2017"

Senest opdateret: Torsdag, 07. september 2017 06:19
 
Banner
Copyright © 2024 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.