Forside Institutioner
Sponsorcykelløb Nordrup rundt 16 aug. PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Onsdag, 05. august 2015 21:49Sponsorcykelløb Nordrup rundt 16. august
Nedennævnte er "plukket" fra Vestermoses Sponsorcykelløb's Facebook side:

Støtteforeningen for Vestermose Natur- og Idrætsfriskole samt Vestermose Idrætsforening inviterer til sponsorcykelløb, som afholdes søn. 16. aug. 2015 fra kl. 10:30 (tilmelding fra 09:30).
Vi skal cykle Nordrup rundt (Hallelevvej, Nordrupvej og Lindegårdsvej) og ruten vil være lukket for biltrafik så længe cykelløbet varer. Det er et cykelløb for både børn og voksne.
Cykelløbet vil vare en time, hvor det gælder om at cykle så mange runder som muligt. Alle ryttere vil blive inddelt i grupper efter alder og køn, og der vil være præmier til vinderen i hver gruppe. Derfor skal man oplyse alder og navn ved tilmelding.

Der er startgebyr på 10 kr. pr. deltager, som betales på dagen ved afhentning af startnummer. Startnummeret kan afhentes fra kl. 09:30 i bussløjfen ved børnehaven, hvorfra også starten går kl. 10:30.

Parkering af biler foregår i skolegården og ved SFO, vær opmærksom på at Hallelevvej, Nordrupvej og Lindegårdsvej vil være lukket for biltrafik fra kl. 10:20.

Efter cykelløbet samles vi på sportspladsen, hvor der vil være præmieoverrækkelse og fælles spisning.

Idrætsforeningen og Støtteforeningen står for salg af grill pølser, øl og vand til rimelige priser. Medbring evt. eget picnictæppe. Idrætsforeningen sørger for en hoppe pude til fri leg.

Tilmelding skal ske senest d. 2/8 2015 på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. (Ida Broholm) med angivelse af navn og alder, eller på tlf. 58 26 82 83 (Malene Olsen).

Vi glæder os til at se jer

Vestermose Idrætsforening
Støtteforeningen for Vestermose Natur- og Idrætsfriskole

Senest opdateret: Onsdag, 05. august 2015 22:14
 
Banner
Copyright © 2021 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.