Forside Vestermose Lokalråd
EU-støttet millionprojekt skal sætte gang i landdistrikterne-99 PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Lørdag, 21. september 2013 22:21


EU-støttet millionprojekt skal sætte gang i landdistrikterne

Slagelse Kommune har i samarbejde med den svenske kommune Sölvesborg fået støtte fra EU til et projekt, der skal sætte gang i udviklingen i landdistrikterne.

Projektet hedder UDLAVI, UDvikling af LAnddistrikterne via VIrksomheds­udvikling.

I projektet vil ti virksomheder fra Slagelse Kommunes landdistrikter indgå i et praktisk udviklingsforløb med workshops, netværk, faglig sparring og ekstern konsulentbistand. Ligeledes vil ti virksomheder fra Sölvesborg Kommune gennemgå samme forløb. Erfaringerne fra disse udviklingsforløb vil blive brugt til at udarbejde en model og nogle værktøjer, der kan være med til at udnytte potentialet i landdistrikterne.

For Slagelse Kommune vil projektet få stor betydning for det lokale erhvervsliv, i og med vi skaber en metode og nogle værktøjer til udvikling af de udsatte virksomheder, som kan bruges fremover til at skabe stærkere virksomheder og vækst i landdistrikterne. Samtidig vil de medvirkende virksomheder få en umiddelbar effekt af projektet, og i de efterfølgende år øge omsætningen og indtjeningen, og direkte eller indirekte skabe flere arbejdspladser i området.

Læs mere om projektet på Slagelse Kommune's sider her ...

Ref.: Slagelse Kommune's nyheder fra d. 19 januar 2012

 
Banner
Copyright © 2021 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.